IKEA 

A járványügyi helyzet következtében a megnövekedett online rendelések miatt, az Ikea áruházai túlterheltek, szállítási szolgáltatásuk sok esetben nem, vagy csak részlegesen elérhető. Amennyiben cégünket bízza meg megrendelt termékei házhoz szállításával, "sorban állás" nélkül, a legkorábban átvehető időpontban teljesítjük Önnek!

RENDELJE MEG BÚTORAIT ONLINE, VAGY VEGYE MEG SZEMÉLYESEN VALAMELYIK ÁRUHÁZBAN, A TÖBBIT BÍZZA RÁNK!

SZEMÉLYESEN VÁSÁROLOK:

A szállítás megrendeléséhez telefonos, vagy email-es egyeztetés szükséges. 

 

Mire Ön végez a vásárlással, kollégáink - az előre leegyeztetett időpontban - az adott áruház árukiadójánál várják majd.

ONLINE RENDELEM A TERMÉKEKET:

Első lépésként válasszuk ki a termékeket, majd miután minden a kosarunkban van, válasszunk áruházat. Mindháromból ugyanazon az áron szállítunk, így bárhová kérheti az átvételt. 

 

Második lépés a "Kattints, és vedd át!", vagyis a személyes átvétel opciót kell választani, ahol lehetőségük nyílik majd más személyt megnevezni, mint "ÁTVEVŐ" (csak név szükséges)

Mielőtt megrendelné a terméket, telefonos, vagy email-es egyeztetés szükséges diszpécserünkkel, aki megadja Önnek a termékeket átvevő kolléga nevét. 

A rendelés és a fizetés befejezése után, egy visszaigazoló email-t fog kapni az áruháztól, melyet email címünkre kell továbbítani. (ez alapján tudjuk majd átvenni a csomagokat)

Végül az adott átvételi napon megyünk a kiválasztott áruházba, felvesszük a csomagokat, és közvetlenül kiszállítjuk Önnek!

Budapesti áruházakból a szállítási díjunk: FIX 6.000- Ft (alapdíj)

Budaörsi áruházból: + 2.500- Ft

Bútorátvétel díja (amennyiben minket bízna meg ezzel): + 2.500- Ft

Rakodási áraink: 1.000- Ft-tól / rakodó személy

Áraink 1-2 normál méretű bútor szállítására (+ apróságok), vagy 4-5 kisebb tételre (+ apróságok) vonatkoznak! Nagyobb mennyiségű bútor vásárlása esetén, kérje egyedi árajánlatunkat!

 

HÍVJON MINKET MOST!

06 (30) 459 3993 

XXXLutz (KIKA) \ MÖBELIX \ MÖMAX

​HOGYAN MŰKÖDIK??

A szállítás megrendeléséhez telefonos, vagy email-es egyeztetés szükséges.

 

Időpontot minél előbb érdemes foglalni, ha már tudja, hogy mikor, és mit szeretne vásárolni! Mire Ön végez a vásárlással, kollégáink - az előre leegyeztetett időpontban - az árukiadónál várják majd.

Amennyiben interneten rendelné meg bútorait, szívesen elvégezzük az átvételt is Ön helyett, így nem kell az áruházba fáradnia.

Budapesti áruházakból a szállítási díjunk: FIX 6.000- Ft (alapdíj)

Budaörsi áruházakból + 2.500- Ft

Bútorátvétel díja (amennyiben minket bízna meg ezzel): + 2.500- Ft

Rakodási áraink: 1.000- Ft-tól / rakodó személy

Áraink 1-2 normál méretű bútor szállítására (+ apróságok), vagy 4-5 kisebb tételre (+ apróságok) vonatkoznak! Nagyobb mennyiségű bútor vásárlása esetén, kérje egyedi árajánlatunkat!

 

HÍVJON MINKET MOST!

06 (30) 459 3993